Ο Όμιλος Λιμπάντση δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στην αγορά των τροφίμων & του τουρισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Όμιλος Λιμπάντση, συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία του στην αγορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών, με σημαντικές επενδύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες της σημερινής διατροφής των καταναλωτών, αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και σημαντικές μονάδες εμπορίας & μεταποίησης της χώρας.

Παράλληλα, ο Όμιλος Λιμπάντση έχει επεκταθεί δυναμικά και στο χώρο των έτοιμων συσκευασμένων λαχανικών & σαλατών με το εμπορικό σήμα «Freshco». Η επωνυμία «Freshco» διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία ειδών έτοιμης προς σερβίρισμα σαλάτας που απευθύνεται τόσο σε οικειακούς καταναλωτές μέσω του λιανεμπορείου όσο και επαγγελματίες χονδρικής. Όλα τα είδη σαλατών προέρχονται αποκλειστικά από τα χωράφια μικρών τοπικών παραγωγών και πλήρως ελεγχόμενες καλλιέργειες, σύμφωνα με τους κανόνες της ορθής αγροτικής πρακτικής.

Εδώ και 40 χρόνια η εταιρία καινοτομεί αφενός μεν επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες τυποποίησης και επεξεργασίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών αφετέρου δε δημιουργώντας και λανσάροντας νέα προϊόντα. Στόχος μας είναι η καλύψη των συνεχώς αυξανόμενων ανάγκων του σύγχρονου τρόπου ζωής και της διατροφής των καταναλωτών.