Η εγκαταστάσεις επεξεργασίας και τυποποίησης των φρέσκων φρούτων και λαχανικών βρίσκονται στο 78ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας (Ε.Ο.Α.Λ.), στην περιοχή Ύπατο του Δήμου Θηβαίων.

Το συγκρότημα αφορά μονάδα αποθήκευσης, επεξεργασίας και συσκευασίας οπωροκηπευτικών και κατασκευάστηκε το 2004 σε ιδιόκτητη έκταση συνολικής επιφάνειας 25.000τ.μ.. Η μονάδα περιλαμβάνει κτιριακές εγκαταστάσεις αποθηκών και βιομηχανίας παραγωγής προϊόντων τέταρτης γκάμας, ωριμαντήρια μπανανών, συσκευαστήρια συμβατικών και βιολογικών οπωροκηπευτικών. Η συνολική δομημένη εγκατάσταση ανέρχεται σε 12.000τ.μ.

Το συγκρότημα συνδέεται με το εθνικό και με το επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής προκειμένου να υποστηρίζεται η αποτελεσματική και απρόσκοπτη είσοδος και έξοδος αγαθών.

Μέσω των εγκαταστάσεων διανομής στο Ύπατο Θηβών και των κέντρων διανομής σε Κέρκυρα, Βέροια και αποθήκες στο λιμένα της Θεσσαλονίκης, η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο διανομής προϊόντων που καλύπτει κάθε γωνιά της Ελλάδας και πλέον αποτελεί μία σημαντική παραγωγική δύναμη στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.